manchesterunited

Manchester United voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Manchester United zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Manchester United nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

manchester united

Manchester United is zonder twijfel de meest succesvolle Engelse club van de jaren negentig. Alex Ferguson bouwde een team spelers uit de eigen jeugdopleiding en bereikte daarmee de Europese top. Ryan Giggs, David Beckham en Paul Scholes groeiden uit tot topspelers. Tussen 1991 en 2003 werd United maar liefst acht keer kampioen van Engeland. Ook won het vier keer de Engelse beker. Tevens was er Europees succes. In 1991 won het de Europacup 2, het toernooi voor bekerkampioenen. In 1999 werd ten koste van Bayern Munchen de Champions Leaue finale gewonnen. Het leverde Ferguson zelfs een titel op, met trots mag hij zich zelf nu Sir Alex Ferguson laten noemen. Ferguson heeft ook een keerzijde, de succesvolle manager botste over de jaren heen met veel van zijn sterren waaronder Jaap Stam, David Beckham, Roy Keane en Ruud van Nistelrooy. Met jonge spelers als Wayne Rooney, Nani en Evra hoopt United nu op nieuw succes.

Door de afgelopen jaren heen is Manchester United uitgegroeid tot een van de grootste clubs ter wereld. United en het Spaanse Real Madrid lossen elkaar regelmatig af bij deze titel. Duidelijk is wel dat Manchester United steeds commercieler is geworden. De Engelse ploeg is sinds 12 mei 2006 in handen gekomen van de Amerikaanse miljardair Malcolm Glazer die de club nog winstgevender wil gaan maken. Het zorgde er zelfs voor dat een groep supporters zich heeft afgezet van Manchester United en hun eigen club heeft opgericht: FC United of Manchester. Manchester United en FC United of Manchester spelen nooit tegelijkertijd en het is dan ook een aanrader om te combineren.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl