Barcelona

barcelona De Sagrada Familia, de Ramblas, Parc Guell en FC Barcelona. Barcelona is echter veel meer dan dat. De tweede stad van Spanje, en hoofdstad van de autonome regio Catalonië, ligt aan de Oostkust van Spanje. Barcelona is misschien wel het meest Europees van het Mediterrane Spanje. Een voetbalreis naar het voetbalgekke Barcelona is dan ook zeker een aanrader met clubs als FC Barcelona en Espanyol. Welkom bij de specialist op het gebied van voetbalreizen naar Spanje: Voetbalreizen.nl

Wie kent er nu niet de La Sagrada Família? Het onafgemaakte meesterwerk van Gaudi wordt jaarlijks door miljoenen mensen bezoekt. Deze gotische kerk waar van slechts acht van de achttien torens zijn afgebouwd is van oktober tot maart elke dag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. In de andere maanden is de sluitingstijd om 20.00 uur. De entree van deze ‘bouwplaats’ is 7 euro. De Rambla, ongetwijfeld de bekendste straat van Barcelona is natuurlijk geheel gratis te bezoeken. Met een lengte van 1,5 kilometer zal je diverse straatartiesten aan het werk zien als ook veel verschillende winkels en diverse gezellige uitgaansgelegenheden.

Vele groepen vrienden, families en natuurlijk ook vaders en zonen wisten Voetbalreizen.nl al te vinden voor een voetbalreis naar FC Barcelona. Met de aanwezigheid van een eigen vestiging kan Voetbalreizen.nl u interessante aanbiedingen doen. We bieden enkel reizen aan met hotelovernachtingen, ontbijt en wedstrijdticket dus geen vlucht. De reis naar Barcelona dient u zelf nog te boeken en daarmee kunt u fors besparen!

Barcelona Clubs

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl