Hamburg

hamburg Hamburg is de op een na grootste stad van Duitsland. Deze Noord-Duitse stad heeft met haar agglomeraties in totaal bijna vier miljoen inwoners. Hamburg herbergt de grootste zeehaven van Duitsland en een van de grootste van Europa. De stad is centraal gelegen voor de handelsroutes voor zowel de Noordzee als de Oostzee. Met een voetbalclub als Hamburger SV heeft de stad ook in de voetballerij een grote rol van betekenis in het Duitse voetbal en dat nog wel met een Nederlands tintje.

Cultureel heeft Hamburg een goede naam hoog te houden. Zo vind je er tientallen theaters, zes schouwburgen voor musicals en zijn er een groot aantal musea’s. Grote modemerken hebben Hamburg weten te vinden, je kan er dan ook naar hartelust winkelen. Ook heeft Hamburg een bruisend nachtleven. Publiekstrekkers zijn onder andere de Meanie Bar en het aangrenzende Molotow. De stad is ook bekend om haar Reeperbahn. Dit is een straat in het prostitutiegebied van Hamburg. Reeperbahn wordt ook als synoniem gebruikt voor dat gehele gebied en is veel meer dan alleen het prostitutiegebied, het is simpelweg het uitgaansgebied van Hamburg en eigenlijk voor heel Noord-Duitsland. 's middags een leuke wedstrijd van HSV en in de avond feesten in een ven de vele bars en discotheken in het Reeperbahngebied.

Voetbalreizen.nl verzorgt graag jouw voetbalreis naar Hamburg. Alles is mogelijk, van twee personen tot groepen van meer dan 50 personen.

Hamburg Clubs

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl