Londen

londen Londen is het mekka voor de voetbalfan. Nergens in de wereld zijn zoveel aansprekende clubs in 1 stad te vinden. Komend seizoen is Londen in de Premiership met maar liefst vijf clubs vertegenwoordigd. Tel daar ook nog eens de nodige clubs in de lagere divisies bij op, waaronder bijvoorbeeld Millwall en Queens Park Rangers, en je hebt de voetbalhoofdstad van deze wereld.

Ook buiten het voetbal is Londen een schitterende stad. Het beste vervoermiddel om Londen te verkennen is de metro, zoals de Engelsen zeggen de Tube. Er kan bij elk station of bij aankomst op het vliegveld een dagkaart worden gekocht en daar kan men de gehele dag ongelimiteerd mee reizen. Zo kan men uitstappen bij metrostation Knightsbridge, voor het warenhuis Harrods; Charing Cross voor Trafalgar Square; Westminster voor de Big Ben, het nationale Aquarium en Westminster Abbey. Via metrostation Leicester Square kan je het theaterdistrict West End als mede ook Chinatown bereiken.

Londen is op verschillende manieren goed bereikbaar. Vanuit Nederland worden er diverse busreizen georganiseerd door onder meer Gebo Reizen. Met diverse opstappunten wordt via de kanaaltunnel de oversteek gemaakt van Calais naar Dover. Deze trip is ook met eigen vervoer eenvoudig te doen. Een andere optie is de boot pakken vanaf Hoek van Holland naar Harwich met Stenaline, deze reis duurt ongeveer 4 uur.

Londen Clubs

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl