Madrid

madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje, het is tevens de grootste stad van het land met ruim drie miljoen inwoners. De stad heeft twee aansprekende voetbalclubs in de Primera Division: Real Madrid en Atletico Madrid. Real Madrid, ook wel de Koninklijke genoemd, werd 31 keer kampioen van Spanje. Real Madrid werd de afgelopen twee seizoenen kampioen. Atletico Madrid, die komend seizoen wordt gezien als een outsider voor de titel, werd in haar bestaan negen keer Spaans kampioen.

Toeristen weten Madrid onder meer te vinden vanwege het Palacio Real, het koninklijk paleis van Spanje. Het Koninklijk Paleis is tevens een museum. Ook het Plaza Mayor wordt door bezoekers van deze stad al snel gevonden. Het is het bekendste en mooiste plein van deze stad. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer de Santa MarĂ­a la Real de La Almudena Kathedraal en Museo del Prado, een van de grootste en meest bekende kunstmusea ter wereld.

Voetbalreizen.nl heeft nu haar eigen voetbalreizen naar Madrid. Een entreeticket plus twee overnachtingen in een hotel in het centrum van Madrid vanaf 309 euro per persoon. U dient zelf nog wel de reis naar Madrid te boeken bijvoorbeeld via Ryanair vanaf het makkelijk bereikbare Eindhoven Airport.

Madrid Clubs

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl