borussiadortmund

Borussia Dortmund voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Borussia Dortmund zijn inclusief zitplaatsen voor de wedstrijd en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Borussia Dortmund nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

borussia dortmund

Van de zomer van 2004 tot december 2006 had Borussia Dortmund zelfs in Bert van Marwijk een Nederlandse coach aan de leiding. De club kende grote financiële problemen en moest vele van haar sterren verkopen, er moest genoegen worden genomen met een jonge ploeg. Inmiddels heeft dat zich uitbetaald want in het seizoen 2010/2011 mocht Dortmund zich kronen tot Meister, kampioen van Duitsland. Doordat Dortmund niet al te ver van de Nederlandse grens ligt zijn er vele voetbalfans uit Nederland die deze volksclub bezoeken. Er zijn zelfs Nederlanders met een seizoenskaart van deze Duitse club.

De club werd zeven keer kampioen van Duitsland, voor het laatst in 2011. In 1997 was Borussia Dortmund nog de beste club van de wereld door zowel de Champions League als de wereldbeker te winnen. De afgelopen jaren was het kommer en kwel maar na de titel mag de ploeg van Klopp het nu in de Champions League gaan proberen. Dat moet wel gebeuren zonder Nuri Sahin die naar Real Madrid verkaste.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl