Alle beschikbare clubs voor voetbalreizen

De populairste clubs van onze voetbalreizen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle clubs waarvoor wij voetbalreizen organiseren. Bovenaan hebben we onze meest populaire voetbaltrips bij elkaar gezet. Bij Voetbalreizen garanderen we dat jij en je medereizigers altijd naast elkaar zitten in het stadion. Daarbij loop je dankzij onze SGR-garantie geen risico wat betreft je vooruitbetaalde reissom. Zoek je favoriete team en kies op de clubpagina een mooi affiche uit voor een unieke voetbalervaring.

De meest populaire voetbalreizen per land

Italië voetbalreizen

Engeland voetbalreizen

Spanje voetbalreizen

Alle Italiaanse clubs voor een voetbalreis

Na een jarenlange overheersing van Juventus FC is de Serie A momenteel spannender dan ooit. Dat merken we ook aan de populariteit van onze Italiaanse voetbalreizen. Het is waarschijnlijk ook de laatste kans om San Siro en het Stadio Olimpico te bezoeken. Deze legendarische arena’s zullen de komende jaren worden afgebroken. Daarnaast bieden steden als Rome, Milaan, Turijn en Napels bieden unieke cultuurschatten, eindeloze winkelstraten en een internationaal vermaarde keuken.

Alle Engelse clubs voor een voetbalreis

Engeland geldt niet voor niets als de bakermat van het voetbal. De supporterscultuur is hier werkelijk uniek. De Premier League biedt voor ieder wat wils. Je vindt er wereldberoemde topteam, legendarische cultclubs en heel veel beladen derby’s. Wie eenmaal de Engelse beleving heeft ervaren, komt gegarandeerd terug.

Alle Spaanse clubs voor een voetbalreis

De Spaanse competitie staat niet voor niets bekend als een van de sterkste van Europa. In La Liga zie je dan ook de grootste voetbalsterren schitteren. Bovendien behoren stadions als Camp Nou, Santiago Bernabéu en Mestalla tot de meest indrukwekkende voetbalarena’s ter wereld. Naast het voetbal kom je in de Spaanse steden tijd tekort voor alle unieke bezienswaardigheden. Bijkomen kun je op een van de vele zonovergoten terrasjes.

Alle overige clubs voor een voetbalreis

Naast de grote competities verzorgen we ook reizen naar topclubs in andere landen. Wat te denken van het sterrenteam van Paris Saint-Germain in de Ligue 1? In Duitsland kun je bij ons terecht voor de altijd uitverkochte duels van Bayern München en Borussia Dortmund. En in Schotland bieden we je een kans om de geweldige ambiance bij Celtic FC en Rangers FC mee te maken.