Op voetbalreis met een groep?
De combinatie van een citytrip en ’live’ topvoetbal staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Maar hoe zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld? Besteed de organisatie uit aan de specialist.
Zakenreizen
Stroomlijn de reisbehoeften van je bedrijf met onze uitgebreide oplossingen voor zakenreizen. Je team zal hiermee verzekerd zijn van naadloze arrangementen, kostenefficiëntie en een hogere productiviteit achteraf.
Familie-/vriendengroepen
Creëer onvergetelijke herinneringen met onze op maat gemaakte groepsreizen. Ze zijn speciaal ontworpen om families en vrienden dichter bij elkaar te brengen en daarbij te genieten van spannende bestemmingen en naadloze logistieke arrangementen.
Alles makkelijk geregeld
Een ervaren accountmanager zal persoonlijk beschikbaar zijn voor jullie groep. Zowel voor, tijdens als na de reis.
Voetbalreisspecialist sinds 2004
Vele groepen gingen u voor en beleefden een onvergetelijke voetbalreis.
Financiële bescherming
Zekerheid over uw reissom met de SGR-garantie.
Overzichtelijk en helder geprijsd
Wij houden van duidelijkheid. Voor u betekent dat heldere offertes en duidelijke prijzen zonder verborgen extra’s.
Hoe vraag je een groepsvoetbalreis aan?
1
Vul het formulier in
Vul de informatie in die we nodig hebben om je groepsreis te regelen. Wij ontvangen daarbij graag de gegevens van de mensen met wie je reist, de bestemming en de data waarop je wilt reizen. Vul hier het formulier in.
2
Je reisschema ontvangen en bekijken
We stellen een gedetailleerd reisschema voor je groepsvoetbalreis samen, op basis van jouw wensen. Bekijk het voorgestelde reisschema zorgvuldig en geef ons feedback als je dit graag wilt aanpassen.
3
Bevestigen en betalen
Als je tevreden bent met het voorgestelde reisschema, dan kun je de reis bij ons boeken. We begeleiden je door het betalingsproces, waaronder eventuele aan- of termijnbetalingen.
4
Blijf in contact met ons
Houd ons op de hoogte van je vragen of opmerkingen. We zorgen voor updates, coördineren de logistiek en zijn je graag van dienst.
5
Geniet van jullie groepsvoetbalreis
Ga op reis volgens het schema en de instructies die wij voor jullie hebben samengesteld. Laat je geheel meeslepen door de voetbalwedstrijd, verken de bestemming, en creëer zo blijvende herinneringen met je groep.

Vraag uw reis aan

Aantal personen
Weet u al welke wedstrijd u wilt bezoeken?
U hoort van ons na uiterlijk één werkdag.
* Deze informatie hebben we nodig om uw aanvraag te behandelen.