Voetbalreizen

Naar welke landen gaan onze voetbalreizen?

Wij verzorgen voetbalreizen naar de Europese topcompetities in Spanje, Engeland en Italië. Maar ook regelen we jouw trip naar de topclubs in Duitsland, Frankrijk en Schotland. Voor zowel competitiewedstrijden, bekerduels als de Europese toernooien kun je bij ons terecht. Naast wedstrijdkaarten verzorgen wij ook je hotel en desgewenst de vliegtickets. Zo heb je zelf alle tijd om de stad te ontdekken.

Spanje voetbalreizen

Spanje Voetbalreizen

Spanje is een waar paradijs voor voetballiefhebbers. La Liga staat niet voor niets bekend als een van de sterkste competities van Europa. Je bent dus verzekerd van hoogstaand en aanvallend voetbal. Ook vind je hier geweldige stadions en een heerlijke ambiance. Daarnaast bieden steden als Barcelona, Madrid en Sevilla talloze, unieke bezienswaardigheden. Het fijne klimaat en de uitmuntende Spaanse keuken maken je voetbalreis compleet.

Alle informatie op een rij

Wil je meer weten over onze voetbalreizen naar Spanje? Ga dan naar onze speciale pagina.

Engeland voetbalreizen

Engeland Voetbalreizen

Onze voetbalreizen naar Engeland zijn immens populair. Nergens wordt de sport zó passievol beleefd. Een vol stadion dat uitbarst in ‘You’ll Never Walk Alone’ of ‘I’m Forever Blowing Bubbles’ bezorgt je gegarandeerd kippenvel. Daarnaast zie je in Engeland de grootste sterspelers en indrukwekkende stadions. Behalve de topclubs kun je bij ons ook terecht bij de echte cultclubs, waar de ouderwetse Engelse voetbalsfeer nog niets heeft ingeboet ten koste van commercie.

Alle informatie op een rij

Alles te weten komen over de unieke Engelse voetbalcultuur? Ontdek het op onze speciale pagina.

Italië voetbalreizen

Italië Voetbalreizen

Bij onze Italiaanse voetbalreizen kom je tijd tekort. In de Serie A barst het van de topduels en zinderende derby’s. Een stadiontour in San Siro of Stadio Olimpico is een absolute must, aangezien beiden binnen afzienbare tijd worden gesloopt. De Italiaanse steden staan vol van de culturele hoogtepunten. Van de Duomo in Milaan tot het Colosseum in Rome en de Vesuvius bij Napels. Tel daar het mediterrane klimaat en de heerlijke keuken bij op, en je hebt de perfecte voetbaltrip.

Alle informatie op een rij

Alles weten over onze voetbalreizen naar La Bella Italië? Kijk op onze speciale Italië-pagina.

Duitsland voetbalreizen

Duitsland Voetbalreizen

Duitsland is enorm in trek als bestemming voor een voetbalreis. Dat heeft natuurlijk te maken met de korte reistijd, en met de aantrekkingskracht van de Bundesliga. Daarin is Bayern München het laatste decennium heer en meester. Naast topvoetbal in de Allianz Arena bezit München een bijzondere geschiedenis. Borussia Dortmund is de tweede club van het land. Het enorme stadion is wereldberoemd om zijn ‘Gelbe Wand’. Deze staantribune is met 25.000 toeschouwers de grootste van Europa. Daarnaast biedt Dortmund ook nog het geweldige nationale voetbalmuseum.

Frankrijk voetbalreizen

Frankrijk Voetbalreizen

Wie de grootste voetbalsterren wil zien schitteren, kan natuurlijk niet om Paris Saint-Germain heen. Kosten noch moeite worden gespaard om zoveel mogelijk prijzen in de wacht te slepen. Daarnaast is het historische Parc des Princes gastheer geweest van zes Europacupfinales, twee WK’s, een EK-finale en twee Olympische Spelen. Wereldstad Parijs biedt bovendien ontelbare toeristische trekpleisters, die je kunt bezichtigen tijdens jouw voetbalreis naar Frankrijk.

Schotland voetbalreizen

Schotland Voetbalreizen

Wie is er niet onder de indruk van de sfeer die er bij de Schotse topclubs Celtic FC en Rangers FC heerst? Iedere speler, van Messi tot Zlatan, is diep onder de indruk van een vol Celtic Park of Hamden Park. Een ambiance die je eens in je leven moet hebben meegemaakt. Daarbij spant het onderlinge duel, bekend als The Old Firm, natuurlijk de kroon. Ook vind je in Glasgow het geweldige National Football Museum, dat je zeker niet mag missen.