fulham

Fulham voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Fulham zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Fulham nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

fulham

Fulham is het speeltje van Mohamed el Fayed, de puisant rijke Egyptenaar die onder meer eigenaar is van het bekende warenhuis Harrods. Fulham heeft in tegenstelling tot andere Engelse clubs nog altijd een zeer oud stadion: Craven Cottage. Grote delen van het stadion zijn van hout en het stadion ligt op schitterende locatie aan de Thames.

Ook Fulham heeft weer een Nederlandse link, in januari 2008 nam men de Noorse aanvaller Nevland over van FC Groningen. Dit seizoen komt Fulham voor het eerst in haar bestaan in Europees verband in actie, de groepsfase van de Europa League.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl