tottenhamhotspur

Tottenham Hotspur voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Tottenham Hotspur zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Tottenham Hotspur nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

tottenham hotspur

Tottenham Hotspur is onder het bewind van Martin Jol uiteindelijk uitgegroeid in de rol die men in Londen al jaren voor ogen had. De sleeping giant leek onder Jol eindelijk weer tot leven te komen, maar dat liep uiteindelijk spaak. Jol werd uiteindelijk vanwege de magere resultaten ontslagen en good old Harry Redknapp is nu de manager. Kwalificatie voor de Champions League is komend seizoen de eerste stap naar eerhestel.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl