Seizoen 2022/2023 van onze klant

Voetbalreizen zijn uitgegroeid tot een fascinerende trend, die gepassioneerde volgers van over de hele wereld ernaar doen verlangen om de opwindende ambiance van live-evenementen bij te wonen en blijvende momenten te beleven. In deze blog vatten we het voetbalseizoen 2022/2023 samen vanuit ons perspectief.

Onze klanten

Bij nadere bestudering van ons klantenbestand komt een duidelijke trend naar voren: een hoog percentage van onze klanten komt uit Nederland en Denemarken. De meerderheid van deze klanten geeft de voorkeur aan reizen met z’n tweeën. Ze vinden het namelijk fijn om samen van hun reizen te genieten en blijvende herinneringen te creëren.

 • Netherlands
 • Danmark
 • United Kingdom
 • Germany
 • France
 • Norway
 • Sweden
 • Italy
 • Finland
 • Switzerland
 • Aantal passagiers

Top 5 populairste clubs

FC Barcelona is het populairste team onder onze Nederlandse en Deense klanten! Deze club staat bekend om hun tiki-taka-speelstijl en een aantal geweldige spelers uit de voetbalgeschiedenis. Dus het is geen verrassing dat juist FC Barcelona de populairste club bij onze Nederlandse en Deense klanten is.

FC Barcelona
Real Madrid
Man. United
Chelsea
AC Milan

De volgende populaire clubs voor de Nederlandse klanten zijn Real Madrid, Manchester United, Chelsea en dan AC Milan om de top 5 af te ronden. De top 5 voor Deense klanten is vergelijkbaar, maar dan in een andere volgorde. Op de tweede plaats vinden we daar Manchester United, gevolgd door Tottenham, Real Madrid en Chelsea. Het is duidelijk dat onze Nederlandse klanten meer de voorkeur geven aan een voetbalreis naar het zuiden van Europa dan onze Deense klanten!

FC Barcelona
Man. United
Tottenham
Real Madrid
Chelsea

Naast de beoordelingen vroegen we ook om foto’s van voetbalreizen. Hier volgen er een paar:

 1.  Vier geweldige dagen gehad in Madrid, prima stad voor een voetbaltrip. VoetbalTravel verzorgde de tickets voor Atletico-Valencia en zelf pakten we nog Getafe-Sevilla mee. Hadden plekken hoog in het Metropolitano stadion, erg hoog zelfs, maar prima zicht en genoten van de sfeer en de mooie wedstrijd (3-0). Hotel ook goed verzorgd, prima prijs/kwaliteit verhouding. Madrid is een aanrader!

2.  Het totale arrangement hebben was zeer goed geregeld! Goede communicatie vanuit VoetbalTravel.nl, hotel was prima, stadionplekken waren geweldig. Barcelona is ook een geweldige stad om te ontdekken in combinatie met een wedstrijd van Barcelona

3.  Prettig om zo een complete reis met voetbalwedstrijd te boeken. De toer door het Chelseastadion en de service in het museum waren top!

 

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze voetbalgemeenschap. Wij van Voetbalreizen, waarderen je aanwezigheid en kijken ernaar uit om meer van je voetbaldromen uit te zien komen.

We verheugen ons nu al op je volgende voetbalreis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *