asroma

AS Roma voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar AS Roma zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar AS Roma nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

as roma

AS Roma werd drie keer kampioen van Italië, voor de laatste keer in 2001. Francesco Totti, geboren en getogen in Rome, is het clubicoon. Al sinds 1992 behoort El Bimbo d'Oro (de gouden jongen) tot de selectie van zijn AS Roma. Sinds de jeugd speelt Totti al voor AS Roma en de aanvallende middenvelder lijkt ook zijn loopbaan hier af te sluiten. Andere bekende spelers van AS Roma zijn de Italiaanse internationals Daniele de Rossi, Alberto Aquilani en Simon Perrotta.

AS Roma heeft ook de beschikking over de Franse verdediger Mexes en de Braziliaanse balvirtuoos Taddei. Een andere Braziliaan, Mancini, vertrok voor veel geld naar Inter.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl