chelseafc

Chelsea voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Chelsea zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Chelsea nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

chelsea fc

Chelsea is door de honderden miljoenen die de Russische miljardair Abramovich in de club stak uitgegroeid tot een van de grootste clubs van de wereld. In de afgelopen jaren kreeg Chelsea manager Mourinho de vrije hand in zijn aankoopbeleid.

Het resulteerde in een team van wereldformaat. De Tsjechische doelman Peter Cech, mannetjesputter John Terry en spits Didier Drogba zijn slechts een van de vele namen in de miljoenenselectie van ‘Chelski’ zoals de club door criticasters wordt genoemd. Vast staat wel dat Chelsea onder Mourinho zowel in 2005 als 2006 overtuigend kampioen werd. Chelsea wil echter meer en daarbij is de Champions League het ultieme doel.

De nieuwe manager Carlo Ancelotti moet die ambities kracht bij zetten en weet waar hij over praat door de Champions League al eens met AC Milan te winnen.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl