manchestercity

Manchester City voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Manchester City zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Manchester City nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

manchester city

Manchester City is de club van de inwoners van Manchester, het is veel populairder van United dat fans door het hele land heeft. Je zult in Manchester de lokale bevolking dus eerder in een shirt van City zien dan van United waar over het algemeen de touristen mee lopen. Beide clubs hebben maar weinig gemeen. Het enige is dat beide clubs een Nederlandse speler onder contract heeft staan. Manchester City namelijk Nigel de Jong en Manchester United doelman Edwin van der Sar die bezig is aan zijn afscheidstoernee. De Jong is niet de enige bekende naam in de selectie van City.

Echter ook Manchester City heeft zoals eigenlijk zoveel Europese clubs het grote geld gevonden. Een grote zak geld uit het Midden Oosten kwam naar City. De ploeg kon grote namen halen als Nigel de Jong, Shay Given en uiteraard Robinho. Door oliegeld kon men afgelopen zomer veel investeren zo kwamen spelers als Adebayor, Toure (beide Arsenal), Tevez (Manchester United) en Barry (Aston Villa) naar Manchester City. City lijkt een rol te kunnen spelen om de plaatsen die recht geven op Champions League-voetbal.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl