Gids voor een geweldige reis op 2e kerstdag: Boxing Day

Boxing Day komt eraan! In dit artikel laten we zien hoe je je voetbalreis op Boxing Day het beste kunt benutten. Welke locaties en teams zijn de moeite waard? En hoe vind je het meest betaalbare alternatief voor iedereen? Laten we hier samen in duiken.

1- Wat is er te doen tijdens je Boxing Day-reis?

Er zijn verschillende voordelen om 2e kerstdag (Boxing Day) in Londen door te brengen. Niet alleen vanwege de overweldigende kerstsfeer in Londen met prachtige stadsdecoraties en magische lichtjes. Er hangt namelijk ook een ontspannen sfeer in de Engelse hoofdstad omdat iedereen vrij is (behalve de winkelverkopers), dus heerlijk om zelf te ontspannen! Traditiegetrouw is Boxing Day niet alleen de gelegenheid om te genieten van de uitzonderlijke sfeer bij Engelse voetbalwedstrijden, maar ook om te profiteren van de uitverkoop in alle Londense winkels! Dit is namelijk een unieke periode om naast de magie van de Engelse kerstsfeer, ook de kortingen in Londense winkels mee te pakken en te shoppen, maar daarnaast natuurlijk ook vooral om een droomwedstrijd van de Premier League bij te wonen!

2- De spannendste wedstrijden om live te zien.

Tottenham vs. Everton – Tottenham Hotspur Stadium, Londen.

Het Tottenham Hotspur Stadium staat weer in de startblokken om zijn team aan te moedigen. Tottenham is het seizoen geweldig gestart en staat momenteel bovenaan in de Premier League met 0 nederlagen…dus het is nu de perfecte tijd om naar de Spurs te komen kijken! Klik hier om de teamgenoten van Son en Maddison in dit spannende seizoen live te zien spelen. 

 

Liverpool vs. Arsenal – Anfield, Liverpool

Anfield, volle tribunes, teams in hun beste vorm aan het begin van het seizoen, de kerstperiode. Alle ingrediënten zijn aanwezig om deze wedstrijd tussen de 4e en de 2e  in de Premier League explosief te laten verlopen. De spelers van Jurgen Klopp zijn erop gebrand om het vorig seizoen, dat enigszins werd ontsierd door blessures, goed te maken. Ze zouden een grote overwinning kunnen boeken door een Arsenal-team te verslaan dat sinds de komst van Mikel Arteta is getransformeerd. Klik hier om deze Top 4-strijd te zien en de kans te krijgen om naar Anfield te gaan! 

 

Manchester United vs. Aston Villa – Old Trafford, Manchester

De situatie is dit jaar heel anders voor de mannen van Ten Hag met slechts 5 overwinningen in 10 wedstrijden… maar dit team kan wel altijd rekenen op een menigte onvermoeibare Red Devils-fans om hun spelers te pushen in de mythische arena van Old Trafford. Hun taak zal niet zo eenvoudig zijn, want het team van Unai Emery is niet van plan om hun goede reeks wedstrijden snel een halt toe te roepen. Een wankele verdediging tegen een vurige aanval. Deze wedstrijd belooft spectaculair te worden! Als je geïnteresseerd bent in deze wedstrijd, boek hem dan nu hier. 

 

Manchester City vs. Sheffield United – Etihad Stadium, Manchester

We kunnen het natuurlijk niet over de Boxing Day-week hebben zonder daarbij het team van Pep Guardiola te vermelden. Dit team is net als de afgelopen jaren favoriet om hun titel in de Premier League te behouden. De ploeg van Haaland, De Bruyne, Jack Grealish en anderen zijn op een missie om hun club nog een historische treble te bezorgen. Dit team is dit seizoen gastheer van een van de pas gepromoveerde ploegen in de Premier League. Deze wedstrijd wordt vast meer dan de moeite waard om het Etihad Stadium te ontdekken. Klik hier om het team van Guardiola met al hun sterren te zien spelen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *