atleticomadrid

Atlético Madrid voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Atlético Madrid zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Atlético Madrid nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

atletico madrid

Atletico Madrid met het eveneens schitterende Estadio Vicente Calderón leeft momenteel enorm. Het stadion heeft een capaciteit van bijna 55.000 toeschouwers, het gemiddelde bezoek lag afgelopen seizoen op 52.000. Voor een wedstrijd van Atletico Madrid zal het dan ook nog een moeilijk karwei worden om nog aan tickets te komen. Bij Atletico heeft men onder meer het grote Argentijnse talent Sergio Lionel Aguero in de gelederen.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl