lazioroma

Lazio Roma voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Lazio Roma zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Lazio Roma nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

lazio roma

SS Lazio Roma won twee keer de Italiaanse titel, voor de laatste keer in 2000. De fanatieke aanhang van Lazio Roma staat bekend om haar fascistische sympathie├źn. Tijdens wedstrijden van de club worden vaak fascistische symbolen middels spandoeken en vlaggen getoond, ook worden er liederen gezongen over Mussolini.

De clubleiding van Lazio probeert de invloed van de tifosi in te dammen, de selectie herbergt overigens een aantal Afrikaanse spelers. Bekendste spelers van Lazio zijn de Italianen Luciano Zauri en Simone Inzaghi. Aanvalsleider is echter de Macedonische aanvaller Goran Pandev.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl