De beste jonge talenten op het WK

Kylian Mbappe

Deze 23-jarige Franse superster heeft, zoals was te verwachten, het WK een extra boost gegeven. Hij leidt de jacht op de WK-trofee met al vijf goals op zijn naam en twee assists. Daarnaast is hij momenteel ook de topscorer in Ligue 1 voor PSG met 12 doelpunten. Hij wordt terecht beschouwd als een van de beste voetballers, zo niet de beste, ter wereld, en hij is gezien zijn leeftijd nog niet eens op de top van zijn kunnen. Het Franse nationale team zal van hem afhankelijk zijn als ze de beker in Qatar naar huis willen nemen. Ga deze superster live in actie zien en boek bij ons een voetbalreis naar de Franse hoofdstad Parijs. Wees getuige van zijn ongelooflijke voetbalvaardigheden!

Jude Bellingham

Op 19-jarige leeftijd heeft deze centrale middenvelder met een fantastisch doelpunt en een assist zijn talent al laten zien op dit allergrootste podium. Hij is een belangrijke speler voor Engeland en wordt gezien als de motor van het team met geweldige allround vaardigheden, waardoor hij een complete middenvelder is. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij bovendien al ongelooflijke prestaties geleverd bij Borussia Dortmund met vier doelpunten in vijf Champions League-optredens dit seizoen. Andere Europese topclubs zoals Liverpool, Manchester City en Real Madrid zijn dus zeer geïnteresseerd in hem, maar de Duitse club zal wel een hoge prijs voor hem vragen. Aarzel niet en boek de ervaring van je leven. Geniet van Bellingham in actie bij Dortmund, in een stadion met een geweldige voetbalsfeer.

Vinicius

Hoewel hij nog niet op dit WK heeft kunnen laten zien wat men van hem had verwacht, is het talent van de 22-jarige, die bekend staat om zijn trucs, snelheid en doelpuntenvermogen, duidelijk te zien. Omdat deze Braziliaanse vleugelspeler vorig seizoen tweeëntwintig doelpunten maakte, werd hij uitgeroepen tot jonge UEFA Champions League-speler van het seizoen vanwege zijn geweldige verdiensten voor Real Madrid die in Parijs de beker won. Vinicius werd terecht beschouwd als een belangrijk onderdeel van de Braziliaanse aanval op het WK en is teleurgesteld dat hij zijn land niet naar de overwinning kon brengen. Laat je kans om hem live in actie te zien tijdens de Spaanse competitie in het Santiago Bernabeu niet aan je voorbijgaan en boek je voetbalreis bij ons.

Gonçalo Ramos

Voordat het WK begon, was deze 21-jarige Portugese spits nog niet zo bekend, in tegenstelling tot de andere voetballers in deze lijst. Hij heeft echter tot nu toe twintig doelpunten gemaakt in vijfenveertig optredens voor Benfica. Eerst kreeg hij nog niet de kans om zijn voetbalkunsten te laten zien, maar later werd hij in plaats van Ronaldo geselecteerd als belangrijkste spits in de knock-out-ronde van de 8e finale tegen Zwitserland. De Zwitserse verdedigers, die op een spectaculaire manier de eerste hattrick van de wedstrijd scoorden, waren niet opgewassen tegen de bewegingen en de afwerking van deze jonge spits. Op basis van zijn vermogen en prestaties tot nu toe, ligt hij op koers om een van de beste spitsen op de transfermarkt te worden.

Jamal Musiala

Met zijn 19 jaar is Jamal Musiala officieel de jongste speler ooit die Duitsland op een WK heeft vertegenwoordigd. Helaas werd het een grote teleurstelling voor deze nationale ploeg, die na het verlies tegen Japan en gelijkspel tegen Spanje in de eerste twee groepswedstrijden werd uitgeschakeld, ondanks winst in de laatste wedstrijd tegen Costa Rica. Ondanks een slecht collectief optreden heeft Musiala individueel zijn vaardigheden en bekwaamheid al laten zien aan het mondiale publiek. Met vijftien doelpunten in veertien Bundesliga-optredens voor de Duitse kampioen Bayern München, waaronder mooie goals en zes assists, is deze jonge vleugelspeler er zeker één om in de gaten te houden voor de toekomst. Hij zal vast en zeker in meerdere WK’s te zien zijn. Je kunt hem echter al veel eerder in het Allianz Arena zien spelen, dus boek snel een voetbalarrangement bij ons!

Tchouameni

Aurelien Tchouameni, slechts 22 jaar oud, is in het eerste team van Real Madrid gestart en nam daarbij de rol van Casemiro op het verdedigende middenveld van de Spaanse en Europese kampioen over. Hij speelde een sleutelrol in het succes van vorig seizoen en is ook op het WK voortdurend aanwezig. Ook op nationaal niveau is hij een onmisbare speler, want hij speelde in alle wedstrijden van het Franse team. Met zijn kracht, tempo en onderscheppingsvermogen is hij de motor van zowel het Franse basisteam, als die van Real Madrid. Zijn ongelooflijke lange aanval van buiten het strafschopgebied tegen Engeland heeft hen naar de halve finale geleid.

Vroeger speelde deze ongelooflijk getalenteerde middenvelder bij Bordeaux en vervolgens bij Monaco. Wil je Tchouameni in actie te zien met andere Real Madrid-sterren? Boek dan nu een voetbalreis naar het Santiago Bernabeu!

Gavi

Deze 18-jarige kreeg tijdens het Ballon d’Or-gala in oktober 2022 de Kopa-trofee voor de beste jonge voetbalspeler ter wereld. Als onderdeel van het wederopbouwproject van Barcelona onder coach en oud-speler Xavi, hebben ze daar de hoop gevestigd op deze jonge speler, die al regelmatig in de basis heeft gestaan voor zowel zijn club als zijn land. Spanje speelde een uiterst teleurstellend WK en werd in de knock-outfase van de 8e finale op strafschoppen uitgeschakeld door Marokko. Het was een teleurstellend toernooi voor Gavi en zijn Spaanse teamgenoten. Gezegend met creativiteit en een precieze passing dankzij zijn uitzonderlijke technische vaardigheden, is hij een genot om in actie te zien. Bewonder het jonge talent in Camp Nou en boek een voetbalreis naar Barcelona.

Enzo Fernandez

Deze 21-jarige voetbalster van Benfica en Argentinië wordt steeds populairder en trekt al de aandacht van alle grote clubs in Europa. Hij introduceerde zichzelf tijdens het WK door een sensationeel doelpunt te maken in een wedstrijd die Argentinië moest winnen tegen Mexico, wat essentieel was voor het bereiken van de knock-out-fase. Als anker op het middenveld en door zijn verdeling van de bal van verdediging naar aanval, wordt Fernandez al beschouwd als een belangrijke speler in de teams van zowel Benfica als Argentinië. Eerder trok hij de belangstelling van Benfica met acht doelpunten en zes assists in twintig wedstrijden, waardoor deze grote Portugese club grote interesse in hem hadden. Zonder twijfel is de toekomst rooskleurig voor deze Argentijnse superster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *