arsenalfc

Arsenal FC voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Arsenal FC zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Arsenal FC nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

arsenal fc

Arsenal zal komend seizoen opnieuw een van de titelfavorieten zijn. Een van de smaakmakers is onze eigen landgenoot Robin van Persie. Andere bekende namen in de selectie van Wenger zijn de Spaans international Cesc Fabregas en Engels international Theo Walcott. Doel van Wenger is nog altijd een veertiende landstitel.

Het is de vraag of dat ook daadwerkelijk zal lukken. Het voetbal is al tijd fantastisch maar de resultaten bleven de afgelopen jaren achterwege.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl