liverpool

Liverpool voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Liverpool zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Liverpool nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

liverpool

The Beatles en het uitgaan in Liverpool, we zouden bijna het voetbal gaan vergeten. De stad Liverpool smacht naar een kampioenschap. Liverpool werd negentien keer kampioen van Engeland, maar voor het laatst was dat in 1990. Liverpool kende in het nieuwe millenium enkele grote successen, maar tot dusver ontbreekt de titel nog. De FA Cup (2001 en 2006), de UEFA Cup (2001) en de Champions League (2005) werden gewonnen maar Liverpool aast weer op een titel.

Liverpool manager Kenny Daglish aast op prijzen. Enkel de titel telt. Met spelers als Steven Gerrard, Luis Suarez, Andy Caroll en niet te vergeten onze eigen Dirk Kuijt is de basis al gelegd. Daar kwamen afgelopen zomer nog Henderson, Downing en Adam bij. Liverpool wil uiteindelijk werken met een selectie die bestaat ui de beste Britse voetballers aangevuld met enkele spelers van buiten de grenzen.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl