Waar kan ik de wedstrijden van de Champions League knock-out fase zien?

De knock-out fases van de Champions League gaan beginnen en er staan geweldige wedstrijden op het programma. Deze omvatten een herhaling van de finale van vorig jaar met Real Madrid vs. Liverpool, evenals andere grote wedstrijden zoals Bayern München vs. Paris Saint Germain en Borussia Dortmund vs. Chelsea. Omdat het niet altijd mogelijk is om een wedstrijd live mee te maken, geven wij je de beste opties waar je een wedstrijd kunt zien.

Het stadion

Natuurlijk gaat er voor een gepassioneerde supporter niets boven het live meemaken van een wedstrijd in het stadion. Je ervaart dan het beste hoe een supporter de wedstrijd meemaakt door jezelf de hele wedstrijddag in zo’n supportercultuur onder te dompelen. Dit omvat de sfeer voor en na de wedstrijd en het meezingen met alle liedjes tijdens de wedstrijd. Daarnaast is dit de beste manier om de tradities en de geschiedenis van die club te leren kennen en getuige te zijn van de emoties van de supporters. Het live meemaken van de wedstrijd in het stadion wordt dan ook een ultieme ervaring die niet te overtreffen is. Boek je voetbalreis naar de knock-out fase van de Champions League bij ons en creëer dergelijke onvergetelijke herinneringen.

Vipplaatsen in het stadion

Een wedstrijd bekijken in het VIP- of hospitality-gedeelte van het stadion staat op nummer twee in onze lijst. Niet elke gemiddelde supporter heeft echter de mogelijkheid tot deze luxe. Als je dus op zoek bent naar een authentieke ervaring, dan is dit niet geschikt voor jou. Maar misschien kun je jezelf wel een keertje op wat extra voordelen trakteren? Geniet daarbij dan van een comfortabele en droge zitplaats met vaak veel beter zicht op het veld. Daarnaast kun je bij veel clubs ook nog eens een praatje maken met een vroegere voetbalheld van de club, uitgebreid van eten en drinken genieten en zelfs eerder toegang krijgen tot het stadion. Hoewel je dan wel wat meer voor een kaartje moet betalen, is dit de perfecte optie voor liefhebbers die op zoek zijn naar een fantastische ervaring waarbij aan al je behoeften wordt voldaan. Klinkt dit misschien interessant voor jou? Boek dan bij ons een hospitality- of VIP-voetbalreis om de knock-outwedstrijden van de Champions League mee te maken nu het toernooi echt spannend begint te worden. 

In een lokale bar 

Hoewel we hebben vastgesteld dat het stadion de beste plaats is om een wedstrijd te bekijken, komt het ook vaak voor dat er geen kaartjes te krijgen zijn omdat ze misschien zijn uitverkocht of er gelden bepaalde vereisten. In dit geval komt een plaatselijke bar met supporters van het team het dichtst bij de echte ervaring. Hier kun je van de wedstrijd genieten, eten en drinken zonder in enorm lange rijen te hoeven wachten en hoge stadionprijzen te betalen. Bovendien heb je dan het comfort van een warme omgeving als het weer slecht is. In een bar zul je dan kunnen genieten van het enthousiasme van de supporters, zelfs als hun team een paar kilometer verderop speelt. Je moet er dan alleen voor zorgen dat je ruim op tijd een comfortabele zitplek hebt en dat de bar een scherm heeft dat groot genoeg is om van de wedstrijd te genieten!

Thuis

Deze optie is weliswaar niet de leukste, maar geeft je wel de meeste flexibiliteit. Als je weinig tijd hebt, hoef je voor een wedstrijd maar een uur of twee te reserveren om de gewenste wedstrijd te bekijken. Zorg ervoor dat je van tevoren een voorraad drankjes en hapjes inslaat, vrienden en familie hebt uitgenodigd en dat je televisie ook daadwerkelijk werkt! Er is niets leukers dan samen van een mooie wedstrijd te genieten. Maar misschien hou je er juist van om samen met supporters van de tegenpartij naar de wedstrijd te kijken, om het nog spannender te maken. Thuis een wedstrijd bekijken is soms de beste optie!

Op je telefoon 

Als laatste optie kun je ook nog altijd op je telefoon naar de wedstrijd kijken. Het nadeel hiervan is wel dat je maar een klein scherm hebt, wat gewoon niet dezelfde ervaring geeft als een groot scherm. Bovendien kun je vanwege de schermafmeting meestal maar in je eentje naar de wedstrijd kijken. Maar een groot voordeel hierbij is dan weer wel dat je kunt kijken terwijl je reist. Dus als je een zakelijke afspraak of een familieverplichting hebt, kun je toch nog altijd de wedstrijd volgen. Uiteraard geen ideaal scenario, maar wel een goede oplossing als je onderweg bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *