sevillafc

Sevilla FC voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Sevilla FC zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Sevilla FC nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

sevilla fc

Sevilla is in een aantal jaren uitgegroeid tot de grootste club van de stad. De UEFA Cup winst in zowel 2006 en 2007 bevestigde dit alleen maar. Enzo Maresca, Christian Poulsen en Luis Fabiano zullen komend seizoen de blikvangers zijn en Sevilla ongetwijfeld loodsen naar een plaats in de top vier van Spanje.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl