hsv

HSV voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar HSV zijn inclusief zitplaatsen voor de wedstrijd en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar HSV nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

hsv

De selectie van HSV kent een groot aantal spelers die bij de Nederlandse voetbalfan bekend zijn. Wat te denken van onze landgenoten Romeo Castelen en Jeffrey Bruma maar ook voormalig Groningen en PSV-aanvaller Marcus Berg verdedigt de clubkleuren van HSV.

De komende jaren is HSV onder aanvoering van de Nederlandse inbreng opnieuw op zoek naar prijzen. Het afgelopen seizoen was ronduit teleurstellend maar slechts kwalificatie voor de UEFA Cup. Dit seizoen moet HSV weer een titelkandidaat zijn.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl