fcschalke04

FC Schalke 04 voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar FC Schalke 04 zijn inclusief zitplaatsen voor de wedstrijd en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar FC Schalke 04 nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

fc schalke 04

Schalke '04 is een van de topclubs in Duitsland, toch is het al enige tijd geleden dat de club kampioen is geworden in de Bundesliga. Schalke werd in haar historie zes keer kampioen van Duitsland voor het laatst in het seizoen 1957/1958. In de tussentijd pakte Schalke '04 nog wel drie keer de beker en werd in 1997 onder leiding van de Nederlandse trainer Huub Stevens de UEFA Cup gewonnen.

In het verleden speelde diverse Nederlandse spelers voor Schalke '04 waaronder Youri Mulder, Johan de Kock en Niels Oude Kamphuis. Op dit moment zorgt Klaas Jan Huntelaar voor de Nederlandse eer. Huntelaar staat garant voor de nodige doelpunten per jaar. Ook voormalig PSV speler Jefferson Farfan is actief in Gelsenkirchen.

Sinds 2001 speelt Schalke '04 in de Arena auf Schalke. Het stadion heeft een capaciteit van 61.481 toeschouwers, bij internationale duels is dat 53.473 toeschouwers. De Arena auf Schalke is al gastheer geweest van een Champions League-finale (2004) als mede ook een aantal duels tijdens het WK van 2006 in Duitsland waaronder een kwartfinaleduel.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl