newcastle

Newcastle voetbalreizen

Alle voetbalreizen naar Newcastle zijn inclusief retourvlucht naar de speelstad, zitplaatsen en hotelovernachting(en). Als u op de wedstrijd van uw voorkeur klikt, wordt u doorgestuurd naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl. VoetbalTravel.nl is specialist in voetbalreizen en de site waar jaarlijks duizenden voetbalfans hun voetbalreis boeken.

U bent daarbij niet alleen verzekerd van een deskundige en persoonlijke service maar ook van unieke garanties, waaronder de 100% zitplaatsgarantie, MatchProtect-garantie, SGR-garantie. U betaalt geen toeslagen of boekingskosten. Boek uw voetbalreis naar Newcastle nu eenvoudig en veilig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis!

newcastle

Newcastle United is een van de grotere clubs van Engeland maar acteerde vorig jaar op het tweede niveau van Engeland, de Championship. Het komt dit seizoen terug waar het hoort: de Premier League. De verwachtingen zijn hooggespannen want niemand bij de club wil ooit weer in de Championship gaan spelen. Het lijkt er op dat er deze zomer fors geinvesteerd zal gaan worden.

De club, die speelt in een zwart-wit tenue, heeft als thuisbasis het schitterende St James’ Park dat plaats biedt aan ruim 52.000 fans. Ook dit seizoen zal het stadion uitverkocht zijn. De Nederlandse voetbalfans hopen op een mooi seizoen voor de jonge doelman van Newcastle United, Tim Krul. Newcastle United’s rivalen komen uit de omgeving: Sunderland en Middlesborugh.

Ook een wedstrijd van Sunderland is een belevenis op zich. Een bezoek aan het schitterende Stadium of Light, met een capaciteit van 43.000 fans, is een must voor vele voetbalfans. Sunderland nam deze zomer John O'Shea en Wes Brown over van Manchester United. Sterspeler en recordaankoop blijft echter Asamoah Gyan.

© 2013 Voetbalreizen.nl


U wordt nu doorverwezen naar partnerwebsite VoetbalTravel.nl